website templates

Cégek, Vállalkozások oldal

Vállakozást létrehozni és működtetni egy izgalmas, kihívásokkal teli feladat, mely folytonos új ismeret elsajátítást is jelent. Erre is figyelemmel tartom fontosnak azt, hogy a vállalkozásokkal kapcsolatos kérdésköröket ne csak a jog, hanem az üzletvitel szempontjából is vizsgáljuk. Hiszem, hogy csak az a vállalkozás lehet sikeres, amelyik a kérdésköröket összefüggéseiben is képes és hajlamos vizsgálni. Ezek okán írom az üzleti ügyek blogomat és nyújtok nemcsak jogi-, hanem üzletviteli szolgáltatást is.

UI.: Felmerülhet a kérdés a kép kapcsán, hogy hogyan jön ide az óriáskerék. Nos, az is egy vállalkozás.

Ízelítő az üzleti ügyek blog oldalamról

Akár egyéni vállalkozóként, akár társas vállalkozóként dolgozik, illetve vállalkozóvá kíván válni, számos különböző területen kell döntéseket hoznia. A területeket a Blogomban megmutatom, a szituációkat azonban Önnek kell felismernie és a döntéseket Önnek kell meghoznia.
A vállalkozás sikere abban rejlik, hogy a mögötte álló vállalkozó -az üzletviteli és egyéb ismeretei alapján- pontosan tudja, hogy hogyan építse fel és hogyan működtesse a vállalkozását.
Ezzel a bloggal a vállalkozás indításában, felépítésében és működtetésében kívánok segítséget nyújtani.

Válasszon a vállalkozásához, kérdéséhez illő csomagot az alábbiakból:

 1. Komplex csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli tanácsokat és jogi tanácsokat kap, továbbá segítséget kap azok megvalósításában, valamint iratszerkesztést.
 2. Komplett tanácsadás csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli és jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 3. Jogi háttértámogatás csomag:  Személyes megbeszélés keretében kizárólag jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 4. Cégalapítás csomag: Tanácsadás a társasági forma választásához; felelősség, tőke kérdései, tevékenységi kör és vonatkozó kérdésekben tanácsadás, alapokiratok szerkesztése, cégbíróság előtti képviselet.
 5. Egyéb cégeljárás: Minden, ami nem alapítás. /pl.: módosítás, egyesülés, tőkeemelés, tőkecsökkentés, stb./ Kérjen egyedi igényéhez alkalmazkodó árajánlatot az info@zsakdr.hu e-mail címen.
 6. Kilátás - tervezés csomag: Személyes megbeszélés keretében kizárólag üzletviteli tanácsokat** kap.
 7. ** üzletvitel részei (közérthetően):
 8. vállalkozás felépítése, vállalkozás irányítása és vezetése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, hirdetések kezelése, munkaerő kiválasztásával és az ő karrierjével kapcsolatos kérdések, fentiek gyakorlati alkalmazása és tervezése, végrehajtása és ellenőrzése.
 9. Start csomag: Vállalkozás indítása előtt az üzleti ötlettől az alapításig terjedő kérdések alapos átbeszélése, az induláshoz felkészítés.
 10. Iratszerkesztési csomag: Az iratszerkesztést válassza vállalkozása alapokiratainak, szabályzatainak szerkesztéséhez, módosításához, az üzleti partnereivel kötendő szerződésekhez, valamint a magánvagyon sorsának rendezéséhez.
 11. Behajtás csomagok
 12. Szimpla csomag: Ez a behajtások közül a legkisebb csomag, melyben a követelés érvényesítése peren kívül történik. /Levelezés, egyeztetés, megállapodás./
 13. Dupla csomag: Ez a Szimpla csomaghoz képest nagyobb, mert a követelés érvényesítése nemcsak peren kívül, hanem nemperes úton (fizetési meghagyás, végrehajtás), szükség esetén peres úton is lefolyhat.
 14. Villám csomag: Ez egy speciális csomagajánlat, mert a követelés érvényesítése gyors, hatékony, és biztos megtérülést hoz, azonban a megtérülés nem 100%-os, mindezekre tekintettel csak 100.000.- Ft feletti követelés esetén választható.
 15. További részletekért érdeklődjön Irodámnál.
 16. Nem találja a listában? Érdeklődjön nálam!
 17. HASZNOS ÚTMUTATÓ A CSOMAGVÁLASZTÁSHOZ
 18. Ha vállalkozását jól működő gépezetté kívánja alakítani, akkor válassza a komplex csomagot. Ez kombinálható az iratszerkesztési csomaggal. Ha a működéshez csak tanácsokra van szüksége, kérje a Kilátás- tervezés vagy a tanácsadó csomagok egyikét. 
 19. Vállalkozása indítása előtt a Start csomag vagy a Komplett tanácsadás csomag közül választhat, alaposabb felkészülési igény esetén ezek kombinálhatóak a Kilátás- tervezés csomaggal.
 20. Ha vállalkozása törzstőkéjét szükséges módosítani vagy több vállalkozását összevonni (egyesíteni), illetve szétválasztani kívánja, akkor válassza az egyéb cégeljárás csomagot. Az egyéb csomagba tartozik a végelszámolás és a felszámolási eljárás is. 
 21. Ha vállalkozása kinntlévőségeit kívánja beszedni, akkor válasszon a Szimpla, Dupla vagy Villám csomagok közül. 
 22. Vállalkozóként érdemes a magánvagyonának sorsát rendezni egy írásos szerződéssel. Ehhez válassza az iratszerkesztési csomagot. 
 23. Olvasson hasznos írásokat a www.uzletiugyek.hu Blog oldalamon!
A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina