Iratküldési útmutató

  1. Iratanyag e-mailben küldésének a feltételei:
  2. Az elektronikus ügyintézésekre figyelemmel kérek minden érdeklődőt és ügyfelemet, hogy az iratokat szíveskedjenek pdf formátumban megküldeni az alábbiakra figyelemmel:
  3. 1./ A többoldalas irat egyetlen pdf dokumentumban legyen, másképp kezelhetetlen, ezért ezt nem fogadom el.
  4. 2./ A dokumentumot szíveskedjen a tartalmának megfelelő névvel elnevezni és elmenteni, tehát az IMG007, scan001 és hasonló értelmetlen neveket ne adjon és számomra ne küldjön, mert ezzel nem lehet dolgozni.
  5. 3./ A küldésre szánt pdf dokumentumokat 200 dpi minőségben szkennelje, mert másképp túl nagy lesz az adatmennyiség. Mind a levelezőszerver, mind a számítógép tárhely befogadóképessége véges, ezen felül a fájlokat továbbító rendszer sem fogad be nagy adatmennyiséget, nem fogja továbbítani. Ha szükséges, akkor szíveskedjen a kész pdf-t küldés előtt tömöríteni a www.smallpdf.com oldalon (compress pdf) és a tömörített formát szíveskedjen nekem küldeni.
  6. 4./ Ha képet kíván küldeni, kérem, hogy vegye figyelembe, hogy a címzetti oldalon fekete-fehérben történik a nyomtatás és ennek következtében nem biztos, hogy amit láttatni kíván, az érvényesülni fog. A képet is --ha a végeredménnyel elégedett-- kérem tömörítse küldés előtt. Kérem, hogy gondoljon a nyomtatóbarát végeredményre.
  7. 5./ Ha iratot kíván küldeni és azt nem szkenneli, hanem telefonnal vagy más eszközzel fotózta, akkor kérem, hogy az irathoz nem tartozó széleket, részeket vágja le mielőtt pdf formába alakítja. Kérem, hogy itt is gondoljon a nyomtatóbarát végeredményre.
  8. A fenti feltételek teljesítésével az Ön beadványának elbírálására hamarabb sor kerül, mivel nem a technikai kivitelezésre fordítódik az idő.
  9. A fenti feltételek teljesülésével a Bíróság is könnyebben dolgozik a becsatolni kívánt iratából.
  10. Együttműködését előre is köszönöm!
A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina

Drag and Drop Website Builder
Ez a honlap sütiket használ, hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Olvassa el süti tájékoztatómat itt: https://drzsak.hu/sutitajekoztato.html