Cégek, Vállalkozások oldal -- Miben tudok segíteni?

Vállakozást létrehozni és működtetni egy izgalmas, kihívásokkal teli feladat, mely folytonos új ismeret elsajátítást is jelent. Erre is figyelemmel tartom fontosnak azt, hogy a vállalkozásokkal kapcsolatos kérdésköröket ne csak a jog, hanem az üzletvitel szempontjából is vizsgáljuk. Hiszem, hogy csak az a vállalkozás lehet sikeres, amelyik a kérdésköröket összefüggéseiben is képes és hajlamos vizsgálni. Ezek okán írom az üzleti ügyek blogomat és nyújtok nemcsak jogi-, hanem üzletviteli szolgáltatást is.
Vállalkozás indításában, működtetésében és megszüntetésében is állok rendelkezésre.

Válasszon a vállalkozásához, kérdéséhez illő csomagot az alábbiakból:

 1. Komplex csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli tanácsokat és jogi tanácsokat kap, továbbá segítséget kap azok megvalósításában, valamint iratszerkesztést.
 2. Komplett tanácsadás csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli és jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 3. Jogi háttértámogatás csomag:  Személyes megbeszélés keretében kizárólag jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 4. Cégalapítás csomag: Tanácsadás a társasági forma választásához; felelősség, tőke kérdései, tevékenységi kör és vonatkozó kérdésekben tanácsadás, alapokiratok szerkesztése, cégbíróság előtti képviselet.
 5. Egyéb cégeljárás: Minden, ami nem alapítás. /pl.: módosítás, egyesülés, tőkeemelés, tőkecsökkentés, stb./ Kérjen egyedi igényéhez alkalmazkodó árajánlatot az info@zsakdr.hu e-mail címen.
 6. Kilátás - tervezés csomag: Személyes megbeszélés keretében kizárólag üzletviteli tanácsokat** kap.
 7. ** üzletvitel részei (közérthetően):
 8. vállalkozás felépítése, vállalkozás irányítása és vezetése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, hirdetések kezelése, munkaerő kiválasztásával és az ő karrierjével kapcsolatos kérdések, fentiek gyakorlati alkalmazása és tervezése, végrehajtása és ellenőrzése.
 9. Start csomag: Vállalkozás indítása előtt az üzleti ötlettől az alapításig terjedő kérdések alapos átbeszélése, az induláshoz felkészítés.
 10. Iratszerkesztési csomag: Az iratszerkesztést válassza vállalkozása alapokiratainak, szabályzatainak szerkesztéséhez, módosításához, az üzleti partnereivel kötendő szerződésekhez, valamint a magánvagyon sorsának rendezéséhez.
 11. Behajtás csomagok
 12. Szimpla csomag: Ez a behajtások közül a legkisebb csomag, melyben a követelés érvényesítése peren kívül történik. /Levelezés, egyeztetés, megállapodás./
 13. Dupla csomag: Ez a Szimpla csomaghoz képest nagyobb, mert a követelés érvényesítése nemcsak peren kívül, hanem nemperes úton (fizetési meghagyás, végrehajtás), szükség esetén peres úton is lefolyhat.
 14. Villám csomag: Ez egy speciális csomagajánlat, mert a követelés érvényesítése gyors, hatékony, és biztos megtérülést hoz, azonban a megtérülés nem 100%-os, mindezekre tekintettel csak 100.000.- Ft feletti követelés esetén választható.
 15. További részletekért érdeklődjön Irodámnál.
 16. Nem találja a listában? Érdeklődjön nálam!
 17. HASZNOS ÚTMUTATÓ A CSOMAGVÁLASZTÁSHOZ
 18. Ha vállalkozását jól működő gépezetté kívánja alakítani, akkor válassza a komplex csomagot. Ez kombinálható az iratszerkesztési csomaggal. Ha a működéshez csak tanácsokra van szüksége, kérje a Kilátás- tervezés vagy a tanácsadó csomagok egyikét. 
 19. Vállalkozása indítása előtt a Start csomag vagy a Komplett tanácsadás csomag közül választhat, alaposabb felkészülési igény esetén ezek kombinálhatóak a Kilátás- tervezés csomaggal.
 20. Ha vállalkozása törzstőkéjét szükséges módosítani vagy több vállalkozását összevonni (egyesíteni), illetve szétválasztani kívánja, akkor válassza az egyéb cégeljárás csomagot. Az egyéb csomagba tartozik a végelszámolás és a felszámolási eljárás is. 
 21. Ha vállalkozása kinntlévőségeit kívánja beszedni, akkor válasszon a Szimpla, Dupla vagy Villám csomagok közül. 
 22. Vállalkozóként érdemes a magánvagyonának sorsát rendezni egy írásos szerződéssel. Ehhez válassza az iratszerkesztési csomagot. 
 23. Olvasson hasznos írásokat a www.uzletiugyek.hu Blog oldalamon!
A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina

Landing Page Builder
Ez a honlap sütiket használ, hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Olvassa el süti tájékoztatómat itt: https://drzsak.hu/sutitajekoztato.html